Lista medicilor suspendați

February 3, 2017

Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor Suceava se vede nevoită să publice lista medicilor suspendați, potrivit legislației în vigoare, pentru neplata cotizației pentru o perioadă mai mare de 6 luni, pentru neîntrunirea numărului de ore EMC și pentru lipsa avizării anuale a dreptului de liberă practică, în baza asigurării de răspundere civilă, pentru următorii medici:

DR. BIVOL TAMARA

DR. CIOBOTARU PAULA

DR. CORLAȚANU CAMELIA

DR. COSTĂCHESCU ANA CRISTINA

DR. FRÂNCU NICOLETA

DR. GRĂDINARU MARINELA

DR. HILOHI MARIA-FELICIA

DR. IONESCU DOINA ILEANA

DR. IONESCU FLORENTIN

DR. KATAN LYUDMILA

DR. LEONTE ANCA

DR. LEVIȚCHI EMILIA

DR. LEVIȚCHI IOAN

DR. MIHU NICOLAE

DR. MÂNDRILĂ ION

DR. MORARIU CRISTINA AURORA

DR. MORARIU VALERIAN

DR. MUSTAȚĂ VALERIU

DR.PÂNZAR ANA

DR. PETREA INGRID

DR. PETREA RADU

DR. SAVA CARMEN

Se precizează că, acestor medici, li s-au trimis Deciziile de suspendare aferente, la adresa de corespondență consemnată în baza de date a colegiului, dar acestea au fost returnate de către Poșta Română pentru neridicarea corespondenței.

În acest context, după ce Colegiul Medicilor Suceava a depus toate diligențele de notificare și transmitere procedurale (dovezile aflându-se la dosarele personale), se face acest anunț public de suspendare a calității de membru a medicilor mai sus menționați. Pentru detalii, personale interesate se pot adresa Colegiului Medicilor Suceava, la datele de contact menționate pe acest site.

Prin Ordonanta de urgentd a Guvernului nr. 48 din 30 iunie 2014, pentru modificarea si completarea Legii nr. 35/1997 privind organizarea si functionarea institutiei Avocatul Poporului, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, in cadrul institutiei Avocatul Poporului s-a infiintat Domeniul privind prevenirea torturii si a altor pedepse ori tratamente cu cruzime, inumane sau degradante in locurile de detentie, care indeplineste atributiile specifice de Mecanism national de prevenire a torturii in locurile de detentie, in sensul Protocolului optional, adoptat la New York la 18 decembrie 2002, la Conventia impotriva torturii si a altor pedepse ori tratamente cu cruzime, inumane sau degradante, adoptatd la New York la 10 decembrie 1984, ratificat de Romania prin Legea nr. 109/2009.

adresa avocatul poporului 2014

Posted in Anunturi by Colegiul Medicilor Suceava